Tripadvisor palautetta B.Art Collectionin aktiviteeteista,  Salla, Lappi

Tripadvisor pitää B.Artista - B.Art Collection-aktiviteettien arvosteluita

Tripadvisor-palautetta  B.Art Collectionin aktiviteeteista,  Salla, Lappi

Opettaja kutsuisi näitä loistaviksi arvosanoiksi!

Courtesy: https://www.tripadvisor.be/ShowUserReviews-g189923-d7384127-r570523256-B_Art_Collection_Activities-Salla_Lapland.html#REVIEWS

H. Geertsma
Groningen, Alankomaat

Bartin kanssa revontulia metsästämässä

Bart on erittäin ystävällinen sekä asialleen omistautunut. Hän tekee kaikkensa luodakseen täydellisen revontulikokemuksen. Ensimmäisenä yönä emme nähneet yhden yhtä revontulta, ja siksi Bart tarjoutui lähtemään kanssamme uudelle safarille täysin ilmaiseksi. Hänelle oli tärkeää pystyä tarjoamaan asiakkaalle hyvä safarikokemus.  Opimme Bartilta paljon sekä revontulista että yövalokuvauksesta. Jos satut käymään Sallassa, sinun kannattaa ehdottomasti osallistua Bartin järjestämälle retkelle.

Osallistumiajankohta: maaliskuu 2018

Annelies d
Berkel en Rodenrijs, Alankomaat

Esitelmä ja valokuvauskurssi revontulista

Bart tietää paljon revontulista. Bartin pitämä esitelmä oli hyvin perusteellinen, ja mukana oli mahtavia kuvia. Esitelmän jälkeen osallistuin revontulien valokuvauskurssille: kurssilla Bart selitti asiat hyvin, ja minä opin paljon. Olen kuullut, että Bartin järjestämät retket ovat loistavia, mutta valitettavasti minulla ei ollut aikaa osallistua retkelle.

Osallistumisajankohta: tammikuu 2018

Joan van Bergen
Heerhugowaard, Alankomaat

Mahtava päivä

Vähän ennen lähtöämme Lapista varasimme B.Art Collectionin päiväretken. Onneksi varasimme, sillä meillä oli loistava päivä! Bart on asunut Suomessa jo kauan, ja hän tietää paljon sekä Suomesta että saamelaisten historiasta ja kulttuurista. Hän osasi kertoa uskomattoman upeasta luonnosta sekä eläimistä ja kasvillisuudesta. Myös ruokailuista huolehdittiin hyvin. Keitimme kahvia ja savustimme lohta nuotiolla.

Meillä oli tuuria, sillä pääsimme seuraamaan poronvasojen korvamerkitsemistä. Koska Bart on tunnettu näillä seuduilla ja tuntee paljon poronhoitajia, hänet oli luvattu pitää ajan tasalla tästä harvinaisesta tapahtumasta. Sanat eivät riitä kertomaan, miltä tuntuu olla satojen porojen ympäröimänä. Tulemme muistamaan tämän upean päivän sekä Lapin-loman vielä pitkään. Sydämelliset kiitokset vielä kerran, Bart.

Osallistumisajankohta: heinäkuu 2017

Bertine B2015
Gulpen, Alankomaat

Ala-asteen opettaja

Osallistuimme revontulikurssille. Kurssilla opimme vaikka mitä. Kurssia veti ihan oikea opettaja. Rehellisyyden nimissä on pakko sanoa, että kurssilla tunsin oloni 10-vuotiaaksi, enkä ollut odottanut lomaltani ihan tällaista opetustyyliä. Kurssinvetäjän puolustukseksi on tosin sanottava, että hän tiesi aiheesta paljon, joten opimme kyllä uutta. Kurssinvetäjän opetustyylin takia päätimme olla osallistumatta valokuvauskurssille tai retkelle kansallispuistoon.
Osallistumisajankohta: maaliskuu 2017

Clubeek
Zuidland, Alankomaat

Unohtumaton kokemus

Olimme varanneet matkan Sallaan ANWB:n kautta. Varauksen yhteydessä meille kerrottiin B.Art Collectionin järjestämistä revontulisafareista. Osallistuimme Bartin pitämään valokuvaustyöpajaan, ja Nathalien onnistui jopa tallentaa revontulet kamerallaan.

Myöhemmin samalla viikolla osallistuimme retkelle Oulangan kansallispuistoon. Retki puistoon oli mahtava kokemus, jonka aikana opimme Bartilta paljon. Kansallispuistovierailu teki matkastamme vieläkin ihanamman. Osallistuisimme ehdottomasti uudestaan!

Osallistumisajankohta: helmikuu 2017

Anja V

Parempaa opasta saa etsiä

Sallan-lomallamme tutustuimme B.Art Collectionin Bartiin.

Bart oli hyvin energinen mies, ja hän tiesi paljon Lapista, Sallan seudusta sekä revontulista. Jos satut olemaan Sallassa päin, kannattaa ehdottomasti vierailla Bartin luona ja varata (jos mahdollista) yksi hänen upeista retkistään. Vierailu Oulangan kansallispuistoon oli ainutlaatuinen kokemus, mutta valitettavasti emme nähneet revontulia iltaretkellä. Bartin ansiosta ilta oli siitä huolimatta mukava. Onneksi näimme revontulia eräänä toisena iltana – mikä kokemus se olikaan.

Osallistumisajankohta: maaliskuu 2017

Esther v

Tietoa revontulista

Osallistuimme B.Artin järjestämään iltaan, jonka aikana saimme tietoa revontulista. Ilta oli mielenkiintonen, mutta sen aikana uppouduttiin melko syvälle revontulten historiaan. Tästä huolimatta luentoa oli mukava kuunnella. Myös muut Bartin järjestämistä aktiviteeteista kuulostavat mielenkiintoisilta, mutta meillä ei ollut aikaa osallistua niihin.  Kannattaa ehdottomasti osallistua infoiltaan ja tiedustella myös mahdollisuudesta osalistua retkiin.

Osallistumisajankohta: tammikuu 2017

Mariette V

Odottamattoman upea ilta

Lähdimme metsästämään revontulia hetken mielijohteesta. Odotellessamme revontulten ilmestymistä istuimme leirinuotion äärellä ja kuuntelimme Bartin tarinoita revontulista sekä Sallasta. Kirsikkana kakun päällä…revontulet!

Osallistumisajankohta: tammikuu 2017

Danny S

Revontulikokemus

Olimme varanneet upean, Bart Braafhartin vetämän retken (hän on sattumalta tyttäremme entinen opettaja).

Bartin ansiosta saimme kokea uskomattoman kauniin retken. Revontulten ansiosta tunnelma oli romanttinen. Lämpimät kiitokset Bartille: opimme häneltä paljon Lapista ja revontulista!

Jk2809
Amsterdam, Aankomaat

Aurora Borealis

Vietimme

Kuljimme Bartin matkassa yhden illan ajan. Pakkasta oli 30 astetta, mutta se ei pilannut tunnelmaa. Nautittuamme kupilliset kuumaa kaakaota lähdimme matkaan. Bart tuntee parhaat paikat revontulien näkemiseen. Hän on hyvin omistautunut asialleen! Suosittelen lämpimästi Bartin vetämää retkeä. Hänen ottamansa valokuvat ovat uskomattoman upeita.

P.S. Revontulia on joskus vaikea havaita paljaalla silmällä. Bart opastaa, miten voit nähdä tämän upean luonnonilmiön kameran avulla.

Osallistumisajankohta: tammikuu 2016